Pakke1_grande-2.jpg

Delikatessen

Sansligt, og Lækkert!

Vi har nyrøget fisk hver dag i sæsonen fra ca. kl. 10:30, hvor røgmanden slukker for gløder og ild i røgovnen. Kom ind i vores fiskebutik og se vores udvalg af nyrøget fisk, samt andre delikatesser – og tag en bid af Bornholm med hjem til frokostbordet.

Vi tilbyder selvfølgelig den populære og klassiske røgede sild, som hele Bornholm er kendt for. Derudover har vi bl.a. varmrøget laks, makrel, sildefilet, rejer, fiskefrikadeller mm. Der er noget for enhver smag!

Rejer

ALT LÆKKERT FRA

HAVET

Restauranten

Ud til Østersøen

I vores restaurant kan man nyde maden i hyggelige omgivelser, hvor man virkelig fornemmer en unik stemning af, hvordan tingene forgik på røgeriet i gamle dage.

Vi vil gerne på Hasle Røgeri slå et slag for det uhøjtidelige og usnobbede – og dermed glæden og smilet. Vi har derfor plads til hele familien, hvor børnene også kan lege og hygge sig.

Prøv vores lækre fiskebuffet (halv pris for børn under 12 år og gratis for børn under 5 år) med lækre specialiteter og bornholmske produkter, anrettet i en båd med is. Det er også muligt blot at vælge en af vores menuer fra kortet.

Velbekomme!

IMG_8402_00000_kopi_c09478f3-7d12-4d37-a